Emina kupuje luksuzan stan u Beogradu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 31 Oct 2012

Emina Jahović odlučila je da kupi stan u Beogradu. Pop pevačici se smučilo da u prestonici odseda u hotelima i kod prijatelja, zbog čega je poslednjih mesec dana intenzivno tragala za stanom i odlučila se za penthaus na Vračaru, za koji će iskeširati 200.000 evra! 

Turska snajka udata za muzičku zvezdu Mustafu Sandala rešila je da iskoristi priliku dok su cene stanova u Beogradu niže.

Zbog nastupa, snimanja novih pesama i brojnih poslovnih obaveza Emina je prinuđena da živi na relaciji Instanbul – Beograd. Kada je u prestonici Srbije često odseda u hotelu, ili boravi kod prijatelja, ali to joj se smučilo i rešila je da se skući i u Beogradu. Emina je iskoristila priliku, budući da su cene nekretnina pale, i odlučila se za veoma lep stan od 200.000 evra, koji je već kaparisala - navodi prijatelj popularne pevačice, i dodaje da joj nije bitan luksuz, već funkcionalnost:

Ona i Mustafa imaju veoma vrednu kuću u Turskoj u kojoj žive sa decom, pa im luksuz u ovom slučaju nije na prvom mestu. Izabrali su penthaus na Vračaru od 110 kvadratnih metara, koji ima jednu spavaću i dečju sobu, kupatilo, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. Najlepša je terasa od 20 kvadrata s koje se pruža veličanstven pogled na Hram Svetog Save. Emina nije gubila vreme i već je rezervisala nameštaj koji će joj dopremiti iz Turske.

Reklame

Ostavite komentar