Grudi Mirjane Karanović u punom sjaju

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Oct 2012

Pošto je poznata kao borac za slobodu, Mirjana Karanović je odlučila da oslobodi i svoje poprsje, te ga je na dodeli nagrade „Osvajanje slobode“ prikazala u svom sjaju, a tokom razgovora sa Biljanom Srbljanović glumici su se ocrtale i bradavice!

Da li je ovo zapazila i spisateljica, nije nam poznato, ali je delovalo kao da je u jednom trenutku gledala u dekolte svojoj prijateljici. Mira na ovo nije obraćala previše pažnje, već se posvetila proboju kamermanskog fronta, koji ju je sprečavao da zauzme mesto u prvom redu, odakle je odlučivala o tome ko će dobiti prestižnu nagradu „Osvajanje slobode“.
Sav ovaj žar koji se mogao primetiti kod Mirjane Karanović kada je borba za slobodu žena i slobodu uopšte u pitanju verovatno dolazi iz srca. No, kada je u pitanju regija na površini tela koja pokriva ovaj vitalni organ, bilo bi dobro da čuvena glumica sledeći put obuče nešto ispod čega se neće ocrtavati njene dojke, pošto smo se u njenu strast za slobodom dovoljno uverili, a i u veličinu i odraz njenih bujnih grudi! 

Reklame

Ostavite komentar