Ilda Šaulić napustila Grand

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Oct 2012

Ilda Šaulić napustila je Grand i prešla u PGP!

Ona će novi album objaviti za najstariju diskografsku kuću u Srbiji PGP. Iako u poslednje vreme mnogi pevači nemaju reči hvale za PGP RTS i nezadovoljni su reklamom koju dobijaju u programu Javnog servisa, Šabanova mlađa ćerka ne mari šta drugi pričaju, smatra da će nova saradnja biti uspešna, na obostrano zadovoljstvo

- Za Grand sam objavila dva CD-a, oni su mi dali vetar u leđa na početku karijere i hvala im na tome. Sada je vreme da idem dalje, uspem se na stepenik više. Baš sam želela da budem u PGP-u, to je moj izbor i odluka, brzo smo našli zajednički jezik.

- Sa Sašom Popovićem i Grandom nije bilo svađa, i dalje smo u dobrim odnosima. Nadam se da će tako i ostati, jer nema nikakvih razloga da se bilo ko ljuti. Oni sada poklanjaju veću pažnju mlađima, pre svega Zvezdama Granda, koja su njihova otkrića. Da se razumemo, to je lepo, meni ne smeta, ali sam poželela nešto novo, drugo, što sam i pronašla. Tačno je da RTS u svom programu ima manje muzičkog prostora, ali kad je pesma dobra, ona nađe svoj put do publike. Uostalom, čim se CD nađe na tržištu, sutradan je već dostupan svima na internetu  – objašnjava Ilda.

Reklame

Ostavite komentar