Ima li Bojana Stojković protekciju u Prvom kuvaru Srbije !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 Oct 2012

Osma nedelja Prvog kuvara Srbije počinje dodatnim takmičenjem, da bi se dobio pobednik, pošto ga nije bilo u petak. Zadatak je da kuvari operu sudove koji se nalaze ispred njih na stolovima. Ko završi prvi, biće današnji pobednik i imaće malu pomo u kuvanju. Aleksandra je prva oprala sudove i kao nagradu spisak namirnica koje može koristiti i koje ne bi trebalo da koristi u spremanju današnjeg jela, a to je obrok koji sadrži 200 kalorija. Za spremanje niskokaloričnog jela takmičari imaju 30 minuta, posle tri mnuta provedenih u prodavnici.

Kuvari počinju sa kuvanjem i svi do jednog gledaju pakovanja izabranih namirnica, ne bi li videli koliko su kalorične. Ana je danas demoralisana i nema volju za kuvanjem, jer joj ne prija novi član žirija Milica i njeni saveti i kritike. Petar zbog toga smatra da Ana nije kadra finala i da bude pobednica serijala. Posle 30 minuta, žiri počinje da ocenjuje današnji zadatak. Suzanina blitva sa prženim belancetom i losos sa punjenim jajima koje je napravila Aleksandra Janković nije zadovoljio žiri, ali su zato bili zadovoljni Nemanjinom barenom piletinom sa mladim sirom i povrćem.

Sveža tuna sa povrćem koju je pravila Romana i Cakanina piletina punjena blitvom takođe su ispunile zadatak i imale su manje od zadatih 200 kalorija. Svi članovi žirija su pohvalili i Dinčine tortice od patlidžana, za razliku odAninog jela koje Milica nije želela da proba. Marija je poslušala Petrov savet da se grilovano povrće servira samo sa grilovanim, a ne svežim povrćem i on je zadovoljan zbog toga. Jedno od jela za koje tročlani žiri smatra da ima više od 200 kalorija je Anjino jelo, a Bojanina piletina sa povrćem je danas zaslužila finale. Pored Bojane, žiri još poziva Romanu i Cakanu da bi izabrao pobednicu.

Pored titule današnjeg pobednika, najbolji kuvar dana će imati i jednu neprijatnu dužnost, a to je da izabere kuvara koji je napravio najgore jelo danas. Današnja pobednica Bojana, iako nije probala jela ostalih kuvara, za najgore bira Nemanjino jelo i on je prvi nominovani kuvar za izbacivanje u petak. To će od danas biti praksa i svaki dan će pobednik dana birati kuvara za čije jelo misli da je najgore i taj takmičar će biti nominovan za izbacivanje. Nemanja smatra da je njega izabrala jer joj je on najveća konkurencija za pobedu u finalu. Ko će biti novi pobednik, a ko novi nominovani kuvar, ostaje nam da vidimo u sutrašnjoj emisiji.

Reklame

Ostavite komentar