Jelena Karleuša kritikovala Irineja

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 04 Oct 2012

Pevačica kritikovala Irineja zbog njegovog zahteva da se zabrani Parada ponosa u Beogradu: “Nego, čujem, otkazan je Prajd? Jeb’o toleranciju, a? Braaavooo”, napisala je Karleuša na Tviteru

Jelena Karleuša, koja važi za jednu od najvećih gej ikona na našoj estradi, na svom Tviter nalogu jekritikovala patrijarha Irineja zbog njegovog zahteva da se zabrani Parada ponosa:

Irinej kaže da je homoseksualnost nenormalna. Bitno da je verovanje u čarobno biće na nebu normalno…”, napisala je folk zvezda.

Međutim, pevačica se nije tu zaustavila pa je nešto kasnije nastavila da se bavi religioznim pitanjima, pa je zaključila da hrišćanski poglavari danas ljude koji su drugačiji razapinju na krst, kao što su nekada hrišćane razapinjali…

Reklame

3 komentara

  1. Blablatuc said on 05/10/2012 at 08:38

    Da je u nekoj normalnoj zemlji, ova bi kopala kukuruz, a ne bi sebe zvala “divom”! Eh, strasno je to kada porastes u sopstvenim ocima, pa mislis da bas ti treba da dajes komentar o svemu……..Najstrasnije je sto ona misli da je sve sto kaze po principu: Karleusa ili nista! Jadna li je, a mi jos jadniji sa njom!

  2. Vuk said on 05/10/2012 at 09:11

    jedna od retkih koja pametno. A o popovima sssss. Pa kad mi je umrla baba pop dosao i doneo cenovnik! A o tome sta radi po selu nocu da se ne prica. takodje jako je slab na rakiju, ali samo onu lepu domacu, sto leci, kako on to voli da objasni. Ma bravo Jelena, dosta vise popvske diktature.

  3. baba kurana said on 05/10/2012 at 18:36

    Da Bog da ti deca bila lezbosi. Toliko ‘DIVO’!!!

Ostavite komentar