Jelena Karleuša ne govori istinu

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 Oct 2012

Nije tačna Karleušina tvrdnja da je sudija Božidar Vasić na Cecin odgovor: „Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem“, rekao da „istina zna da vređa“

- Obaveštavamo vas da su apsolutno netačni navodi koji se odnose na postupanje sudije ovog suda i da se radi o proizvoljnom tumačenju jedne od stranaka u ovom parničnom postupku – navedeno je u saopštenju Višeg suda iz Beograda, koje nam je dostavila portparolka Dušica Ristić, kao odgovor na poruku koju je Jelena Karleuša ostavila na Tviteru neposredno nakon jučerašnjeg suđenja sa Svetlanom Ražnatović.

Podsetimo, JK je po izlasku iz sudnice napisala: „Izađoh iz suda. Sudija: ‘Šta vas je uvredilo?’ C: ‘Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem.’ Sudija: ‘Istina zna da vređa’“, što su mnogi odmah prokomentarisali, čak i u tekstovima na pojedinim internet portalima, kako je sudija Božidar Vasić držao stranu Jeleni. Naravno, bilo je i onih koji su odmah izrazili sumnju u istinitost njenih navoda jer bi on time ukaljao svoj i ugled suda.

Nakon reakcije iz Višeg suda, pozvali smo Karleušu. Ona je ostala dosledna svojim tvrdnjama na Tviteru.

-Neka sudija kaže kako je tačno rekao ako je ovo što je  napisano proizvoljno tumačenje. Ovim putem saopštavam da se do kraja ove farse i ružne zamene teza neću oglašavati. Neka sud dosudi ko govori lako proverljivu istinu koja očigledno boli mnoge, a ko tragikomičnim tužbama pokušava da se opere od krvi i blata – kazala je Karleuša.

Reklame

Ostavite komentar