Kako Je smršala Leontina ?

Izvor: Kurir
Postavljeno 28 Oct 2012

Leontina Vukomanović izgleda kao nekad! Pevačica je smršala petnaest kilograma. Za njen novi izgled najzaslužnija je kavitacija, tvrdi jedna od pevačicinih prijateljica.

- Imala je veoma strogu dijetu, na kojoj je pet dana, na primer, jela isključivo voće, onda narednih pet samo povrće, a imala je po jedan dan u međuvremenu kada su joj bili dozvoljeni i slatkiši – otkriva naš izvor i dodaje:

- Međutim, najviše joj je pomogla kavitacija, koja uglavnom služi da se oslobodi kilograma i celulita u kritičnim zonama – oko bedara, na stomaku i butinama. Leontina je praktikovala ultrazvučne tretmane jednom u sedam do deset dana, kako se i preporučuje.

Vukomanovićeva je višak kilograma prikrivala dugačkim haljinama, džemperima i kaputima, a sada napokon ne mora više da se kamuflira. S ponosom može da se oblači atraktivno, baš kao i pre desetak, petnaest godina, otkad je pamtimo kao zgodnu ženu.

Iako je čitav dan provela u studiju, gde je sa svojim horom „Čarolija“ snimala pesmu, uspeli smo da je kontaktiramo, ali nije bila voljna da nam potvrdi da je redovno odlazila na tretmane kavitacije.

- Svako je kovač svoje sreće – to je ključ za moj izgled, a pre svega je potrebna ljubav prema svemu što se radi – kratko nam je odgovorila pevačica.

Reklame

Ostavite komentar