Kako je Suzana Mančić došla do novih grudi ?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 20 Oct 2012

Suzana Mančić je kao mlada patila je za velikim grudima, pa je u brushaltere ubacivala vatice, uloške, sunđerčiće, najlon čarape… A onda je 1984. godine na Zorici Brunclik primetila bujno poprsje. Oduševila se. I odmah na njenu preporuku zapucala u Minhen, gde je ugradila silikone. Tada je imala 28 godina. Danas sa 56 njene grudi su i dalje pune i čvrste.

“Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji, skupila sam hrabrost i ispitivala sam je gde je uradila, kako, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i uspela je da me ubedi da i ja posetim hirurga. Dala mi je kontakt, uputstva i već sutradan sela sam u svoj žuti „golf“ i otišla na kliniku u Nemačku. Uradila sam preglede, a onda i operaciju. Zarađeni honorar dala sam za sise! Kad su mi skinuli zavoje i kad sam videla svoje glomazne, podignute i čvrste grudi, naglas sam rekla: ‘Zorice, hvala ti!’”, otkriva Mančićeva.
Davnih osamdesetih Suzana je s Nadom Topčagić, njenim tek venčanim suprugom Zlajom i “Slatkim grehom” bila na turneji u Crnoj Gori. Jednom su igrali masnih fota na plaži. Zlaja je predložio da ženske skinu majice i pokažu grudi.
“Razgolitila se Nada, ali kad sam ja pokazala svoje poprsje, Saša Popović je zinuo i zanemeo. I dan-danas kad me sretne, kaže mi da imam najlepše grudi”, otkrila nam je Suzana.
Suzana je, inače, promovisala svoju autobiografiju „Neukrotivo srce“, u kojoj je iznela mnoge zanimljive detalje iz života, pa i priču o silikonima. Opisala je situaciju kada je, dvadeset godina nakon ugradnje silikona, otišla na kontrolu u jednu kliniku u Beogradu: „Doktor me pogledao ultrazvukom i uskliknuo: ‘Al’ ga je opravio Nemac, svaka čast! ‘„
Iako su Suzana i njen dragi Simeon Ocomokos raskinuli pre tri meseca, on je došao na promociju njene knjige.
“Strašno me je iznervirao, dva meseca se nismo videli i sad tu nešto glumi. Pa on je sve ovo platio! Dozvolila sam Simeonu samo da plati promociju, a da li će pasti pomirenje, videćemo kako se pokaže”, rekla je Suzana.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 21/10/2012 at 07:04

    Ima li penzija za ovu? Dobice facijalni grc od vestackog osmeha!

Ostavite komentar