Koga ljubi Maja Nikolić!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 03 Oct 2012

Televizija Pink od danas je počela sa emitovanjem novih emisija “Srpska posla” i Preljubnici”. U terminu od 15 časova “Srpskim poslima” se bave VIP ličnosti koje putuju “oldtajmerom” po našoj lepoj zemlji.

Oni zastaju umestu koje ih privuče i tu borave pet dana. Prve nedelje na putovanje su krenuli reper Đus, pevačice pop muzike Maja Nikolić i Teodora Baković, ali i folkerka Vera Matović. Njihov zadatak je da u tom mestu pronađu najinteresantnije ljude. Najveće gazde, ali i propalice. Najveće ženskaroše, ali i posvađane komšije. Oni imaju misiju da posle njihove posete ništa više u tom mestu ne bude isto!

Ovaj veoma zabavni rijaliti šou nastao je na osnovu ideje zaposlenih na TV Pink.

Emisija “Preljubnici” je šou koji se godinama uspešno prikazuje u zemljama regiona. Reč je o detektivskim istragama nastalim prema istinitim slučajevima, kada jedan od partnera posumnja da ga drugi vara. Naši agenti onda stupaju na snagu i kreće praćenje kretanja osumnjičenog. Kada se dođe do dokaza, osoba koja se prijavila u šou imaće priliku da prva sazna sa kim je njen partner vara. Sledi obračun pred našim kamerama. Emisija “Preljubnici” na programu TV Pink biće svakog radnog dana u 17 časova.

Reklame

Ostavite komentar