Koliku alimentaciju može da očekuje Severina ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 14 Oct 2012

Jedna od glavnih tema na domaćoj estradi jeste raskid Severine Vučković i Milana Popovića. Ova veza je navodno praćena turbulencijama, a između ostalog, veliki problemi su nastali kada im se rodio sin Aleksandar.

Naime, Popović je stalno gunđao i negodovao zbog bebinog plača, a ako je njegov sin plakao ili bio nemiran, nije želeo da bude u istoj prostoriji sa Severinom i bebom.

Kako prenosi portal 24sata.hr, dok sud ne odluči sa kojim roditeljem se živeti dete, srpski “kralj bakra” će moći da viđa sina jedino u Hrvatskoj, rekla je advokat Dafinka Večerina, koja je specijalizovana za specijalizirana za porodično pravo. Ona je dodala se iznos alimentacije određuje prema potrebi deteta, a ne po visini profita firme.

Severina na sudu može da zahteva da otac učestvuje u troškovima za dadilju, plaća skijanje, skupe privatne vrtiće i škole, da učestvuje u plaćanju skupih komunalija u elitnom kvartu u kojem ona i sin žive. Problem je što mi nismo Amerika. U Hrvatskoj je, koliko je meni poznato, rekord da je majka za dete dobila alimentaciju od 1.300 evra mesečno – rekla je Večerina za 24sata.hr.

U slučaju da Popović nije video svog sina više od tri meseca, Severina može da traži od suda da mu se privremno uskrate roditeljska prava, dodala je ova advokatica.

Reklame

1 komentar

  1. katja said on 15/10/2012 at 12:07

    Krivo joj sto je ne sisa ni jedan posto. hehehhehee

Ostavite komentar