Lepa Brena se odmara od estrade

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 28 Oct 2012

Folk diva Lepa Brena vratila se nedavno iz Amerike, gde je boravila nekoliko nedelja u porodičnoj kući u Majamiju. U krugu porodice i prijatelja, popularna pevačica organizovala je intimnu proslavu povodom 52. rođendana i upisa njenog starijeg sina Stefana na univerzitet Beri, gde igra i tenis za fakultetski klub.

“Moja porodica toliko često slavi razne zajedničke datume, rođendane i uspehe, tako da moj rođendan dođe kao sledeći na redu, jer ja zaista tome ne pridajem neki naročit značaj”, kaže za Večernje novosti Lepa Brena.

Mada se u poslednje vreme u domaćoj štampi moglo pročitati da priprema novi album, koji navodno treba da izda do kraja godine, Brena je izričita u tome da joj jezdravlje trenuto preče od pesme.

“Čitala sam o sebi i svojim planovima svašta, iako iz moje pi-ar službe nije izašlo nijedno jedino obaveštenje. Svesna sam u kojoj meri intrigiram javnost, ali neću raditi, ako na to mislite, jer imam mnogo privatnih obaveza koje bi trebalo da završim. Ova pauza mi je idealna prilika da se posvetim sebi. Biće vremena za pesmu i koncerte”,  poručuje slavna pevačica.

Reklame

Ostavite komentar