Lukasov producent zabranio Ivanu Selakov

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 21 Oct 2012

Pesma „Daleko si” sigurno je najveći hit koji je Aca Lukas snimio u poslednjih nekoliko godina, o čemu svedoči i preko 23 miliona pregleda na „jutjubu”, međutim, on ovu numeru na koncertu u „Beogradskoj Areni” neće pevati sa Ivanom Selakov sa kojom ju je otpevao u originalu, već sa Marinom Visković, i to zbog – producenata!

Naime, kako „Alo!” saznaje od izvora bliskih organizatorima Vuksanovićevog sada već tradicionalnog beogradskog nastupa, producentska kuća „Beoton” ne želi da akcenat bude na gostima, već na zvezdi večeri, tako da se Ivana Selakov 3. novembra neće naći na bini!

- Producenti žele da Lukasova „najveća žurka na Balkanu” bude drugačija nego prethodnih godina, kada je imao mnogo gostiju, pa su odlučili da pre njega bukvalno kao predgrupa nastupi Marina Visković, koja će, kao jedna od najpopularnijih klupskih pevačica, koju mnogi čak zovu ženskim Lukasom, zagrejati publiku pred glavni događaj. Pošto neće biti gostiju, logično je da ni Ivana Selakov nije izuzetak, te će pesmu „Daleko si” Aca otpevati sa Marinom – otkriva za „Alo!” izvor koji je insistirao na anonimnosti, a čije je navode indirektno potvrdio i sam pevač, koji je na skorašnjoj promociji svog novog albuma „Stil života” izjavio da će jedini gost na njegovom koncertu biti Marina Visković. Ipak, u nameri da dobijemo opšrniji komentar na ovu temu, pokušali smo da kontaktiramo sa Acom, ali u tome nismo uspeli do zaključenja broja.

Reklame

Ostavite komentar