Lula Živojinović: “Bata još želi da glumi”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 16 Oct 2012

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, koji se i dalje oporavlja u bolnici “Sveti Sava“, iz dana u dan se sve bolje oseća, a njegova supruga Lula kaže da je veliki borac, hrabar i veoma disciplinovan. U intervjuu koji je dala za nedeljnik “Glorija“, Lula kaže da bi Bata i dalje želeo da glumi.

“Svi se iskreno nadamo da će to biti moguće posle završetka rehabilitacije. Gluma je, pored porodice, smisao njegovog života. Samo kad radi oseća se potpuno ispunjeno”, kaže supruga legendarnog glumca i otkriva kako Bata podnosi dane u bolnici.

“On je naše čudo! Tek nedavno me je pitao: “Koliko sam dana u bolnici?“.

Disciplinovan je, hrabar, svima nam daje svoju čuvenu pozitivnu energiju. Ponaša se kao da će već sutra izaći iz bolnice. Nedostaju mu obaveze, a kao po običaju ima planova na pretek”, priča Lula, koja svom suprugu nosi i hranu u bolnicu.

“Moram da konstatujem da je hrana u bolnici “Sveti Sava“ izvanredna, a kad god dobijem dozvolu od lekara, spremim mu domaća jela koja najviše voli”, izjavila je Živojinovićeva.

Lula se nada da će uz božju pomoć Bata biti ponovo stari i kaže da se nije razočarala u prijatelje.

“Svi naši prijatelji pokazali su se kao pravi. Iako su u inostranstvu, najviše nam znači podrška naše dece, koja me svakodnevno pozivima podržavaju i bodre. Skoro sva vrata na koja smo zakucali bila su nam širom otvorena. Bata je celog života nesebično pružao ljubav prijateljima, a sada su mu oni to vratili. Iskrenost se lako prepoznaje”, ispričala je supruga Bate Živojinovića.

Reklame

Ostavite komentar