Maca: Poljubite me ravno u du*e

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Oct 2012

„Vladavina“ Dragana Marinkovića na mestu vršioca dužnosti upravnika Pozorišta mladih u Novom Sadu trajala je čitava 24 časa jer je glumac i bivši učesnik rijaliti programa rešio da odustane od funkcije! Naime, Maca je juče u prepodnevnim časovima odlučio da, kako je sam rekao, zbog pritiska javnosti da ostavku. Međutim, u svom stilu je poručio svima koji su imali nešto protiv njega da ga poljube u du*e!

 
- Za sve dušebrižnike, lažne moraliste, pozorišne „erudite“, fašiste – napisao je Marinković i na svoj „tviter“ nalog stavio pesmu grupe „Azra“:
„Sretan sam što osjećam da nisam kao drugi ne zatupljuju me medijimau podsmijehu sam prvi. Smrdi mi iz ustiju i znoje mi se noge oči su mi pivske boce, sačuvaj me bože. Poljubi me, poljubi me, poljubi me, ravno u du*e.“
Ovo je, dakle, poruka koju je Maca poslao onima koji se nisu složili sa njegovom novom funkcijom, koja doduše nije dugo trajala. Da li je zadovoljan svojom odlukom, ne znamo, ali je sigurno da mnogi drugi jesu. Na primer, Miloš Bojanić!
Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 13/10/2012 at 13:10

    Bojim se da ce on imati vise posla…. jer treba sve nas da poljubi u d…! Sada je jasno da je javno mnjenje bilo u pravu i da prostak ostaje prostak, a kao takav nije za nigde a po najmanje za novosadsko pozoriste mladih! Boze sacuvaj! 

Ostavite komentar