Nataša Bekvalac u finansijskoj krizi

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 04 Oct 2012

Nataša Bekvalac je u finansijskoj krizi, što je prouzrokovalo i pomeranje datuma izdavanja novog albuma, ali i nateralo pevačicu da promeni još neke planove, kaže za Kurir prijateljica “novosadske barbike”.

“Nataša je morala da uloži dosta novca u album, ali još nije zatvorila finansijsku konstrukciju, bar ne onako kako je planirala. Nedostatak novca je uzrokovao odlaganje objavljivanja albuma, ali i promenu pojedinih životnih planova. Odustala je od iznajmljivanja dupleksa koji bi delila s dečkom Vladimirom Vuksanovićem, ali i od putovanja na egzotične destinacije, što je planirala tokom jeseni, takođe s Vladom. Novac joj je potreban za promotivnu kampanju, u koju spadaju i visokoprodukcijski spotovi, pa već izvesno vreme traži sponzore s kojima će, ukoliko ih nađe, stići do zacrtanog cilja. Ali pošto finansijska kriza mnoge drma, teško da će bez debele veze naći jakog sponzora”, kaže naša sagovornica.

Ako se već Vlada nije ponudio da priloži novac koji je dobio od nagrade osvojene u “Survivoru”, ne sumnjamo da će se Nata dobro potruditi da pronađe sponzora, koji će je izvući iz finansijskih problema.

Reklame

Ostavite komentar