Nataša reagovala na Dačinu izjavu

Izvor: Blic.rs ; Foto: Beta
Postavljeno 30 Oct 2012

Porodica i prijatelji Nataše Bekvalac ostali su zatečeni izjavama Danila Ikodinovića koji je u televizijskoj emisiji “Balkanskom ulicom” rekao da nikada neće moći ćerki da kaže kakva je Nataša zapravo.

Izgovorivši “Neću moći da kažem ćerki Hani kakva joj je majka, nije lepo”, Danilo Ikodinović je ne samo naljutio pevačicine obožavaoce već je povredio i porodicu bivše supruge.
- Ne pada mi napamet da učestvujem u cirkusu koji Danilo pravi. Nije on ni reč rekao o meni, mnogo više je pričao o sebi – rekla je kratko za “Blic” Nataša Bekvalac.

Kako su nam preneli iz njenog najbližeg okruženja, svi su razočarani Dačinim izjavama i kažu da je on konačno pokazao svoju lošu stranu.

- Danilo je prevršio svaku meru dobrog ukusa i lepog ponašanja, koje mu, ako ćemo pravo, nikada i nije bilo svojstveno. Zaboravio je šta je sve činila za njega. Danonoćno je bdela ispred, a potom i u Kliničkom centru u Novom Sadu dok su se lekari borili za njegov život. Tih dva i po meseca je preživljavala pakao, smršala je više od 10 kilograma, slabo je jela i pila, kupala se u bolnici. Hanu skoro nije ni viđala, a o njoj su brinuli njeni roditelji. Kakva je Nataša mi vrlo dobro znamo, tako da nama nije ni bitno šta on priča. Hana više nije beba i zna ko je koliko voli i ko je od njih dvoje požrtvovaniji roditelj i ko je izdržava. Hana je sa majkom sve vreme, dok s njim povremeno provodi vikende. Baš se pitamo koliki kredibilitet će imati njegova reč kod Hane kada joj bude pričao svoje izmišljotine o majci koja joj je potpuno posvećena – kažu iz Natašinog najbližeg okruženja.

 

Oni takođe ocenjuju da je Danilo “spreman na sve” i da bez imalo razmišljanja ume da izvređa i javno omalovažava svakog ko mu se zameri.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 31/10/2012 at 08:03

    Pa istina uvek najvise boli!

  2. koka said on 06/11/2012 at 23:28

    hahahha koji ganici

Ostavite komentar