Neda Ukraden krstila unuke

Izvor: Press online
Postavljeno 22 Oct 2012

Pop zvezda Neda Ukraden prekjuče je u Sabornoj crkvi u Beogradu krstila svoje osmomesečne unuke Nedu i Aleksandru u prisustvu porodice i prijatelja. Gala žurka upriličena je potom u jednom beogradskom restoranu, gde se obreo veliki broj Nedinih kolega.

Paparaco Pressa uslikao je srećnu baku u trenutku kada je sa svojom ćerkomJelenom i zetom Predragom došla na krštenje i odmah uzela u naručje svoju malenu imenjakinju. Kad su se začula crkvena zvona, srećna porodica ušla je u crkvu gde je počela ceremonija.

U razgovoru za Press ponosna baka je kroz suze radosnice ispričala koliko je za nju važan ovaj događaj.
- Toliko sam srećna da rečima to ne mogu da opišem. Dok sam išla ka crkvi sve vreme se Bogu zahvaljujem što sam doživela da pored ćerke krstim i njenu decu. Ponosna sam kao baka, tašta i majka. Ispunile su mi se želje da imam dve divne unuke i danas smo dočekali lep dan njihovog krštenja. Od ranog jutra mi pristižu čestitke, a dragi prijatelji su uz nas da nam uveličaju radostan dan – ushićeno priča pevačica.

- Želim im zdravlje, mnogo ljubavi, da se vole i poštuju kao sestre. Mislim da će biti dovoljno pametne i sposobne da na pravi način koračaju kroz život – iskrena je ona.

Radostan dan bio bi potpun da Alchajmerova bolest nije sprečila Nedinu majku da prisustvuje krštenju.
- Bila bih srećna da je i moja majka sa nama. Ona je juče bila sa devojčicama i nažalost nije toliko svesna da su joj to praunuke. Ona na njih dve gleda kao na dve male devojčice i to je za mene velika tuga – zaključuje pevačica.

Reklame

Ostavite komentar