Nikolina Bojić sutra ostaje bez krune!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 16 Oct 2012

Nikolini Bojić sutra će biti oduzeta titula Miss Srbije koju je osvojila prošle nedelje! Ona će, kako Telegraf saznaje, biti diskvalifikovana zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

Prema propozicijama, titula bi trebalo da pripadne prvoj pratilji Aleksandri Doknić iz Požarevca. Ovo bi sutra zvanično trebalo da saopšti direktorka Miss YU kompanije Vesna De Vinča.
U ovoj kompaniji, međutim, danas nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju našu informaciju, uz opasku da će “ubrzo sve biti poznato”. Ono što su nam u “Miss YU” priznali jeste da već danima nisu videli Bojićevu, koja se juče nije pojavila na dogovorenom sastanku, na kome je trebalo da dostavi dokaze o svom bračnom statusu. Umesto toga, lepotica iz Kule ovlastila je advokata koji će u njeno ime pregovarati sa kompanijom “Miss Yu”.
Ova informacija je zatekla je kompaniju, koja je uzvratila istom merom – advokatom.

“Očigledno da su stvari oko Nikoline Bojić, za sada zvanične Mis Srbije, mnogo zamršenije nego što se moglo pretpostaviti. Komunikacija preko advokata je veoma ozbiljna stvar i u ovom slučaju otvara niz sumnji i pitanja. Zato smo sledeći korak prepustili našem advokatu koji bi trebao do srede da nas obavesti o ishodu razgovora, kada ćemo i moći da obavestimo javnost o daljem statusu Nikoline Bojić”, ističu za Telegraf u Miss YU kompaniji.
Oni dodaju da su poslednji videli Nikolinu u sredu uveče, kada se Vesni De Vinči požalila na zdravstvene probleme i iscrpljenost. De Vinča je tada predložila da joj pošalje kompanijskog lekara, što je ona odbila.

“Nikolina je trebalo u nedelju da dođe do naših prostorija da analiziramo postojeću situaciju. Tada je trebala da nam da na uvid dokaze u vezi svog bračnog statusa. Mi smo joj verovali na reč, bili smo toliko ubeđeni da će dokazati ono u šta nas je ubeđivala, da smo planirali i konferenciju za štampu na kojoj je trebalo da prisustvuje i Frenk Dančević. Međutim, desilo se nešto sasvim neočekivano. U nedelju smo dobili SMS informaciju da je Nikolina dala ovlašćenje advokatu, i da će sa nama dalje kontaktirati isključivo na taj način”, kažu pomalo razočarano u Miss YU.
Da podsetimo, cela zavrzlama oko misice nastala je kada je u medijima objavljeno da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Bojićeva je tada demantovala da je u braku, uz konstataciju da “prstenje ilii burme ne znače venčanje”.

To nije bio i jedini greh koji se Bojićevoj stavlja na dušu. Naime, dodatne probleme izazvale i golišave fotografije koja je Nikolina snimila za novosadsku modnu agenciju “Biznis model”.

Reklame

Ostavite komentar