Nikolina Pišek ozvaničila vezu

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Oct 2012

Atraktivna voditeljka Nikolina Pišek ne krije više da je u vezi s poznatim beogradskim biznismenom, istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem.

O njihovoj ljubavi Kurir je prvi pisao, a definitivna potvrda usledila je na žurki nedeljnika Stori. Nikolinu je dopratio Vidoje, a ispred hotela dovezao ih je njegov vozač. On iz ličnih razloga nije hteo da prisustvuje proslavi, ali je došao ponovo kad je Nikolina krenula s fešte.

- Njih dvoje su se mnogo zavoleli. Oboje imaju ozbiljne poslovne obaveze, ali svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Obično odu na neko egzotično putovanje, daleko od svih. Sada su odlučili da više nema potrebe za skrivanjem iskrenih emocija – kaže naš izvor blizak ovom popularnom paru.

Njihovi prijatelji takođe navode da ni jedno, a ni drugo u prethodnih nekoliko godina nisi bili srećniji. Tvrde da Vidoju Nikolina prija mnogo više od njegove bivše devojke, glumice Katarine Radivojević, i da ih ne bi čudilo ako bi veza uskoro prerasla u brak. A Pišekova ne krije koliko je zaljubljena.

- Srećna sam u ljubavi – sa osmehom na licu za Kurir kaže voditeljka.

Reklame

Ostavite komentar