Nives Celzijus se razvodi zbog golotinje

Izvor: Kurir
Postavljeno 03 Oct 2012

Nives Celzijus se razvodi od Dina Drpića! Hrvatska pevačica, model i književnica bila je sa fudbalerom u braku više od sedam godina i sa njim ima sina Leona i ćerku Taišu. Njih dvoje, kako Kurir saznaje, ne žive zajedno još od prošlog leta.

- Dino je podneo zahtev za razvod, a razlog su veliki medijski pritisci na njih dvoje. On više ne može da podnese uplitanje u privatni život, ali ni njene golišave fotke po muškim magazinima, kao ni njene provokativne nastupe. Deca su kod nje, a ona ga je čak izbrisala i iz prijatelja na Fejsbuku – otkriva za Kurir blizak prijatelj uskoro bivših supružnika.

Da Nives i Dina drma bračna kriza moglo se naslutiti u prethodnom periodu. Nije ga pratila kada je išao da igra fudbal u Grčku i Ukrajinu niti je otišla da živi s njim sada kada je fudbaler Rijeke.

- Jedina veza između njih su deca i oboje se trude da Leon i Taiša što manje osete razlaz svojih roditelja. Ali je do njega, očito, moralo da dođe. Nives uveliko razmišlja o preseljenju u Srbiju i uprkos svemu, ne odustaje od svoje karijere modela i pevačice.

Verujem da će posle knjige „Gola istina“, u kojoj je opisala svoj život pre braka sa Drpićem, u dogledno vreme objaviti ništa manje intrigantno delo posvećeno vremenu provedenom s njim – naglašava naš sagovornik.

U više navrata smo pokušali da se čujemo sa Nives Celzijus i od nje dobijemo dodatne informacije, ali ostala je nedostupna na svim brojevima poznatim našoj redakciji.

Reklame

Ostavite komentar