Nova serija na Pinku

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 15 Oct 2012

U ponedeljak je u zgradi Televizije Pink potpisan Ugovor između najgledanijeg komercijalnog emitera i jednog od najplodonosnijih srpskih reditelja Dragoslava Lazića, a povodom snimanja nove igrane serije “Zvezdara”. Rad na novom projektu počinje već u četvrtak, a premijerna epizoda biće emitovana već polovinom novembra meseca.

- Veoma sam zadovoljan potpisanim Ugovorom i očekujem veliku gledanost ovog projekta – rekao je predsednik “Pink media grupe” Željko Mitrović.

- Reč je o modernoj priči o beogradskoj savremenoj svakodnevnici prikazanoj na dramski i komičan način kroz brojne zanimljive likove. U glumačkoj postavi imamo izvrsne iskusne glumce poput Vesne Čipčić, Branislav Lečića, Gorice Popović, Janoša Tota, ali I veliki broj mladih, lepih I taletovanih glumaca koji nose pozorišne reportare, a biće pravo osveženje za televizijsku publiku, poput Igora Đorđevića, Siniše Ubovića, Sofije Juričan, kao i mlade glumačke zvezde poput Mirke Vasiljević, Dragane Mićalović – rekao je Dragoslav Lazić.

- U cilju vrhunskog vizuelnog izraza za potrebe serije angažovan je provereni filski stvaralac Milorad Jakšić Fanđo na poziciji direktora fotografije. Takođe je angažovan i majstor tona Đorđe Đurović, dok futurističku špicu potpisuje Dorijan Šetina koji je I autor kompletne muzike na seriji. Potpisan je ugovor na 20 epizoda koliko je do sada napisano, ali se očekuje i nastavak – rekla je Anita Lazić, PR projekta.

Serija će biti snimana na brojnim lokacijama u Beogradu. Bogata je radnjom sa intrigantnim zapletom koji ima elemente krimi trilera i ljubavne drame, ali ipak preovladava duhoviti ton po kome je scenarista i reditelj Dragoslav Lazić dobro poznat.

Reklame

Ostavite komentar