Obrt: Severina želi dogovor !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 18 Oct 2012

Kraj njihove ljubavne priče postao je prava sapunica… Severina Vučković i Milan Popović ne prestaju da pune novinske stupce i svi detelji njihovog rastanka se znaju. Ipak, Severinin mendžer Tomislav Petrović stoji iza toga da hrvatska pevačica neće tražiti advokata koji će se boriti za starateljstvo i alimenatciju, već da očekuje Milana da je poseti i oko svega da se dogovore.

“Severina ne razmišlja o tome da angažuje advokata za alimentaciju i starateljstvo. To joj uopšte ne pada na pamet. Ona i dalje stoji iza toga da su Milanu i dalje otvorena vrata i da sina može da vidi kad god poželi.Uskoro će njih dvoje pričati o svemu i rešiti bitna pitanja oko njihovog sina”, rekao je Severinin menadžer za Story.hr.

On je potvrdio i da Milan nije video sina dva meseca, uprkos tome što „Slovenske novice“ tvrde da je Milan poslednji put poleteo iz Splita 30. avgusta, nakon navodnog zajedničkog krstarenja po Jadranu, što bi značilo da je prošlo tek nešto više od mesec dana od poslednjeg trenutka kad je vidio sina do njegovog krštenja 2. oktobra u Rijeci.

“Severina do 20. avgusta nije ni bila u Splitu, a s obzirom na to da Milan u Marini Kaštela ima jahtu, razlog njegovog dolaska mogao je biti bilo šta”, rekao je Petrović i dodao da se par poslednji put video 17. avgusta, kad je Severina otišla iz Splita jer je sledećeg dana u Vodicama imala zakazan koncert.

Od rastanka Milan dane provodi sam u svom kafiću u Beogradu, a Severina uživa sa sinom u Zagrebu i privodi kraju snimanje novog albuma koji će se zvati „Dobrodošao u klub“. Na pitanje da li planira da uskoro posetiti sina, kako piše Story.rs, Milan je jasno dao do znanja da njegova bivša verenica i sin uvek mogu računati na njega.

Reklame

Ostavite komentar