Ognjen Amidžić razgovarao sa JLo

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Oct 2012

Koncert Dženifer Lopez, koji je pod pokroviteljstvom Skaj mjuzika najavljen za 20. novembar u Beogradskoj Areni sve više budi pažnju medija, a pojedinci ga već progalašavaju događajem godine! Tako je sedam svetskih novinara imalo prilike da u četvrtak tačno u 17 sati po našem vremenu obavi video chat intervju sa JLo, a među njima se našao i voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić koji nije skrivao oduševljenje prilikom da razgovara sa zvanično najlepsom i najmoćnijom ženom na planeti.

“Verujte imao sam pomalo tremu! Iako je za sredinu novembra dogovoreno njeno gostovanje u Amidži šouu, ovo je bilo nešto posebno! Odabrano je sedam najuticajnijih novinara iz celog sveta pa je svako od nas imao pravo da joj postavi po jedno pitanje, ja sam naravno uspeo tri”, kroz osmeh kaže Ognjen i dodaje: “Pazite, reč je o najmoćnijoj ženi na planeti, a ona je bila totalno normalna i opuštena tokom razgovora koji smo vodili putem video chata. Budući da sam ostao među poslednjima da joj postavim pitanje, odlučio sam se za jednu šaljiviju varijantu. Prvo sam je pitao da li zna da dolazi u najbolju i najluđu zemlju na planeti, na šta je ona odgovorila da ne zna, ali da će se u to uveriti kada dođe i da se jako raduje susretu sa Srbima”, rekao je Amidžić i otkrio šta je još pričao sa ženom čija je guza osigurana na neverovatnih 27 miliona evra.

“Naravno, morao sam da je pitam šta je potrebno da uradim kako bih glumio u sledećem njenom spotu, na šta mi je ona kroz smeh uzvratila da još uvek ne zna za koju će pesmu snimati video klip i kakav je njegov scenario, ali da naravno slobodno dođem na kasting, pa možda i prođem.”

Ognjen je takođe iskoristio dobro raspoloženje JLo, pa joj je poručio da je snimio pesmu o njoj koju će joj izvesti kad bude njegov gost, na šta je ona takođe kroz smeh poručila šarmantnom voditelju da ne može da dočeka da je čuje.
Inače ovaj mini razgovor putem video chata sa JLo gledaoci televizije Pink imaće priliku da vide u utorak uveče u Amidži šou.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 07/10/2012 at 00:54

    Uh, vazna stvar! Kolko su joj platili da bi razgovarala sa njim?

Ostavite komentar