Pet Severininih verenika

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 11 Oct 2012

Kada su Seve i Milan Popović obelodanilil da su u vezi, a potom i da očekuju zajedničko dete, svi su ih videli pred oltarom. Oni su izbegavali da govore o venčanju, a sada definitivno od toga neće biti ništa! Nisu više zajedno, i popularna pevačica je ponovo najpoželjnija udavača. Podsetite se muškaraca koji je nisu “ubedili” da kaže “da”.

Severina je bila verena ukupno pet puta, ali nijedan muškarac je nije oženio. Prvi koji je osvojio srce lepe Splićanke bio je pevač grupe “Kojoti” Alen Marin. Bili su zajedno 90-ih. Prekinuli su bez većih skandala, a Alen se kasnije oženio pozorišnom glumicom Goranom Vrdoljak sa kojom ima i ćerku.

Posle raskida sa Alenom, Severina se kratko zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. Od njega je na poklon dobila konja, a nezaboravan je i privatni video koji su snimili na njegovoj jahti. Kompromitujući video je ugledao svetlost dana 2004. godine kada je Seve već bila u vezi sa Srećkom Vargekom. On se naljutio jer je pevačica porno snimak htela da zaštiti kao autorsko delo, pa ju je ostavio.

Tek dve godine nakon skandala, pevačica je ponovno pronašla sreću u ljubavi. Zaljubila se u mlađanog Matu Čuljka. Zajedno su bili godinu i po dana, a raskinuli su veridbu nekoliko dana pre njenog 35. rođendana.

U leto 2008. godine u Severinin život ušetao je Riječanin Slavko Šajinović. Verili su se, zajedno počeli da grade kuću, ali ga je posle dve i po godine veze ostavila zbog Milana Popovića u koga se zaljubila dok mu je pevala na rođendanskoj proslavi. Sa njim ima i sina Aleksandra ali je i ta ljubav okončana, tako da je fantazija brojnih muškaraca ponovo slobodna.

Reklame

1 komentar

  1. fenserica said on 12/10/2012 at 08:09

    Seve je kraljica!

Ostavite komentar