Pijana Ava se ljubila sa devojkom

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 31 Oct 2012

 Ava Karabatić nedavno je bila gost večeri u prepunom noćnom klubu u hrvatskom mestu Crikvenica. Kako prenosti portal 24sata.hr, starleta je počela da se zabavlja oko jedan sat posle ponoći, gde je iz separea naručivala koktele.

Karabatićeva ih je popila nekoliko, a potom je potpuno opuštena prišla nepoznatoj crnki koju je mazila, a devojka joj je uzvratila sočnim poljupcem.

- Nemam se kome opravdavati. Nisam zauzeta ni oduzeta. To je bila zeka-peka – rekla je Ava za 24sata.hr.

Posle zabave davala je autograme. Momci je nisu interesovali, ali devojke koje su želele da se slikaju sa starletom, završile su u Avinim rukama. Oko četiri sata odvežena je u hotel, jer je preterala sa alkoholom.

Inače, ovo nije prvi put da se starleta ljubi sa devojkama. Da podsetimo, Karabatićeva je razmenjivala nežnosti sa Stanijom Dobrojević na velikoj žurki koju je pobednik rijalitija “Survajver” Vladimir Vuksanović organizovao na beogradskom splavu “Fristajler”.

- Stanija je super mačka i predložiću joj veoma zanimljive igrice. Verujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve  – rekla je tada simpatična Splićanka.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Reklame

Ostavite komentar