Priprema se novi Veliki brat

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 02 Oct 2012

Dolazak u rodnu grudu Jelena Jakovljević bin Drai mogla bi dobro da naplati pošto, kako ekskluzivno za “Alo!” otkriva izvor blizak produkcijskoj kući “Emoušn”, oni sa bivšom misicom pregovaraju o njenom gostovanju u novoj sezoni rijalitija “VIP Veliki brat”, koja počinje sa emitovanjem u januaru 2013. godine, a pored nje pažnju gledališta okupiraće i Jelena Žeželj i Nenad Čanak, aktuelni dečko Ene Popov!

Kako navodi izvor, gospođa bin Drai, koja već godinama živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa suprugom Saidom Bbn Draijem i decom, zainteresovana je za učešće u popularnoj emisiji, a oni su joj za to ponudili 20.000 evra za nedelju dana!
- Nedavno su počele pripreme za “VIP Veliki brat”, koji će početi u januaru 2013. godine. Naravno, biće emitovan na “Pinku”, a produkcijska kuća“Emoušn” uveliko pregovara sa Jelenom bin Drai oko ulaska. Ipak, ona bi došla u Srbiju samo zbog ovog rijalitija i bila bi gost “VIP Velikog brata” nedelju dana. Da bi “Emoušn” postigao dogovor, ponudili su joj za Srbiju fantastičnih, a za Emirate tričavih 20.000 evra. Pregovori sa njom će biti privedeni kraju u decembru i tada će se znati da li će i ona učestvovati – otkriva izvor blizak producentskoj kući.
Inače, osim kao misica i manekenka, Jelena bin Drai poznata je i kao bivša devojka Edina Škorića. Ona se pre četiri godine udala za arapskog milionera, šeika Saida bin Draija, sa kojim živi na imanju nadomak Dubaija, zajedno sa ćerkom Asjom i sinom Halilom. Jelena se više ne bavi modelingom, već biznisom – otvorila je salon lepote i luksuzno obdanište.

I dok se sa arapskom snajkom još pregovara, Žeželjeva, koja je i postala poznata učešćem u “Velikom bratu”, i Čanak su sigurni učesnici nove sezone najpoznatijeg rijalitija. Međutim, kada smo od produkcijske kuće “Emoušn” zatražili komentar o pregovorima sa Jelenom i potpisanim ugovorima sa Žeželjevom i Čankom, njihov portparol je sve demantovao.
- U ovom trenutku produkcijska kuća “Emoušn” ni sa kim od potencijalnih učesnika nije počela pregovore na temu učešća u “VIP Velikom bratu” – rečeno nam je iz “Emoušna”, dok do komentara Jakovljevićeve, Žeželjeve i Čanka nismo uspeli da dođemo.

Reklame

Ostavite komentar