Sa kim se ženi Marko Mišković ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 08 Oct 2012

 Marko Mišković, sin biznismena Miroslava Miškovića, i njegova devojka Jovana Nikolić čekaju bebu, ekskluzivno saznaje Telegraf! Buduća mama je u četvrtom mesecu trudnoće, a srećni par planira da u najskorije vreme ode pred matičara i tako ozakoni svoju dugogodišnju vezu. Venčanje će, kako otkriva naš izvor, biti tajno i sa minimalnim brojem svedoka.

- Marko i Jovana uveliko planiraju tajno venčanje samo sa kumovima, nakon čega će za porodicu i najbliže prijatelje napraviti žurku na nepoznatoj lokaciji u Srbiji. “Prava” svadba će biti održana na leto naredne godine u luksuznom hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu (renovirani “Intercontinental”, inače u vlasništvu Miškovićevog “Delta holdinga”, prim. nov), koji bi trebalo da bude otvoren u junu 2013. Marko i Jovana su oduševljeni što će postati roditelji, a presrećan je i Markov otac Miroslav, najbogatiji Srbin i budući deda – kaže za Telegraf izvor blizak porodici Mišković.

Tridesetjednogodišnji Marko i godinu dana mlađa pevačica Jovana su u vezi skoro četiri godine, ali su je brižljivo krili od javnosti. Jovana je svojevremeno izjavila da je Marko samo njen dugogodišnji prijatelj. U medijima se često spekulisalo da li su njih dvoje i dalje u vezi, ali je u julu stigla potvrda da su Marko i Jovana i dalje zajedno.

Da podsetimo, Jovana je kćerka poznatog režisera Božidara Nikolića, koji je poznat kao čovek koji je Bredu Pitu dao prvu filmsku ulogu. Predstojeća venčanja će još više učvrstiti veze između porodica Mišković i Nikolić, ali i Karić, budući da su Markova rođena sestra Ivana i Jovanina sestra Maša udate za braću Gorana i Bojana Karićasinove Sretena Karića.

Reklame

Ostavite komentar