Saša Vidić nastavlja sa vređanjem Suzane Mančić

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 01 Oct 2012

Saša Vidić potkačio je Suzanu Mančić na Tviteru i to najpogrdnijim mogućim izrazima. Kreator je u etar sručio sav svoj gnev, koji je tokom poslednjih nekoliko dana izazvala poznata voditeljka nazvavši ga budalom kojoj posao stiliste nije jača strana. Sve to samo zato što je u emisiji „Ami Dži šou“ rekao da je ona prva srpska starleta.

- Guzana, ne se*i, pola života si bila u bubnju, a pola te j**ali na VHS; ćuti, babo, da te ne u*enjam! – napisao je Vidić na društvenoj mreži.

I to mu nije bilo dovoljno, pa je nastavio paljbu

- Baba Guzana, sem što đipaš po onom lešu od sim (aludirajući na njenog bivšeg verenika Simeona), tebe treba hapsiti što propagiraš nekrofiliju, luda babo! A ko sam ja, uživaj u danima ispred! Kužim da te je*e neki tip, mada ti i nisi za dalje od drumske kafane, i pomeneš li me, babo, u*raću ti se u život, podbula futo! Mrš! Koju ti imaš karijeru sem 3.000 ku**eva što si primila, budalo matora! J**aću ti mater od sada, krme debelo! Češi mi j**a, Guzana, futo matora! Suzana Guzana Mančić, majka svih i rodonačelnica dr**a! – izvređao je Vidić Suzanu na Tviteru.

Ni Mančićka nije ostala dužna, ali njen fond reči ne obuhvata toliko sočnih epiteta koliko i kreatorov.

- Ko je taj Saša Vidić? Ne znam ga. Neka priča šta god hoće, ne interesuje me njegovo mišljenje – rekla je Suzana za Kurir.

Reklame

3 komentara

  1. Nadja-baba kurana said on 01/10/2012 at 22:28

    uuuuuuuuuuuuu al je ovaj nadrogiran…

  2. Magic nature said on 09/11/2012 at 09:39

    Ovaj ima najbolju referencu u pljuvanju drugih! Kakav je stilista, vidi se po njemu! Ja mu ne bih dala ni kravu da stilizuje! Sta da se radi kada u Srbiji, svaki ulicar moze biti VIP.

  3. Magic nature said on 09/11/2012 at 09:39

    Inace, Suzana Mancic mu je  platila da je “ispljuje” na bi li novine bile pune “njenog sirokog vestackog  osmeha”!

Ostavite komentar