Saša Vidić ponovo napada

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 31 Oct 2012

Pomislili smo da se Saša Vidić smirio posle sukoba sa Suzanom Mannčić, međutim modni kreator ne miruje.

Gostujući u emisiji “Amidži Šou” pevačica Vesna Vukelić Vendi zajedno je sa ostalim članovima modnog žirija komentarisala stajlinge poznatih koleginica. Ono što se Vidiću nije dopalo, svakako je bio način na koji je Vendi iznosila svoje stavove o modnim trendovima.

- Dotičnoj gospođici ili gospođi više ide u prilog konzerva. Jer se rajsferšlus otvori i zatvori, a konzerva se otvori i više se na zatvara – rekao je Saša, dok Vendi nije imala komentar na njegovu opasku

Međutim, na društvenoj mreži Fejsbuk, pevačica je pozvala fanove da prate emisiju koju nikako ne bi trebalo da propuste.

- Još malo pa će emisija, ne smete da je propustite. Večeras u AMI G SHOW gledajte Videćevu sahranu, modni žiri i kritike… – napisala je Vendi.

Naravno, kreator joj nije ostao dužan.

- Daj fotku za sto dinara ravo smrdljiva – napisao je Saša na njenom Tviter nalogu.

Nakon cele priče, pevačica je na svojom Fejsbuk profilu otkrila kako je njena replika na Vidićeve prozivke isečena iz emisije, i da je ko zna ko urgirao da se to uradi.

- Pitanje je zašto je to isečeno i kome je to išlo u prilog. Jer ja sam ga svojim komentarom bukvalno sahranila i dobila ovacije od publike. Rekla sam mu da je on obezglavljena ćelava glava, da bi možda mogao da uzme i pokrije se tupeom, da je časno nemati nego imati zato što ste kriminalci. Prokomentarisala sam njegovog pulena, i bavila sam se profilom kriminalca a jasno se zna o kome pričam i na koga mislim i ko je to tražio i urgirao da se iseče – rekla je Vendi  za portal S media.

Kako će se završiti ova modno-muzička svađa, i ko će na kraju izvući deblji kraj, verovatno ćemo saznati  preko društvenih mreža.

Reklame

Ostavite komentar