Šeron Stoun izbegla smrt

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 21 Oct 2012

Tokom Nedelje mode u Milanu, glumica Šeron Stoun onesvestila se usled jake migrene. To ne bi bilo tako dramatično da joj pre jedne decenije nije pukla aneurizma u mozgu pa joj ovakvi napadi mogu ugroziti život.

Žene širom sveta već decenijama se pitaju kako je moguće da holivudska glumica Šeron Stoun (54) iz godine u godinu izgleda sve zanosnije. Iako je odavno zašla u šestu deceniju, mogla bi se pohvaliti telom i duhom tridesetogodišnjakinje. Na njenom licu problemi iz prošlosti i proživljeni stresovi nisu ostavili traga. S obzirom na to da mediji iz dana u dan prete svaki njen korak, sa sigurnošću se može tvrditi kako je na svom životnom putu ipak imala podosta prelomnih momenata sa kojima bi i oni čiji postupci nisu pod lupom javnosti teško izašli na kraj.

Međutim, ona je očigledno jedna od onih dama za koju se može reći da je žena zmaj. Jednostavno, ponekad se čini kako je uspela da pronađe eliksir mladosti, a to potvrđuje i činjenica da su njeni partneri sve mlađi i lepši. Poslednji u nizu je Martin Mika (27) s kojim je ovog leta otpočela romansu. Njihove golišave fotografije s mora obišle su svet i nema malo onih koji bi mogli da im pozavide na dobrom izgledu. On joj je nedavno pravio društvo i u Milanu tokom Nedelje mode i sve bi bilo u savršenom redu da glumica, koja je sedela u prvom redu i posmatrala najnovije modele modne kuće Fendi, u jednom trenutku nije pala u nesvest. Bilo je to strašno veliki šok za sve prisutne, a za manje od minut pronele su se glasine da zvezda ne diše.

U histeriji koja se poput lavine obrušila na scenu našli su se i oni dovoljno razumni koji su pozvali hitnu pomoć i Šeron polivali vodom sve dok nije došla svesti. Možda panika i ne bi bila tako velika da Stounovoj 2001. godine nije pukla aneurizma u mozgu, zbog čega je zamalo smrtno stradala. Od tada se njene hronične migrene konstantno prate i nije nimalo naivno kada bolovi postanu toliko jaki da ona padne u nesvest.

Veoma brzo je prevezena u bolnicu, a posle kraćeg vremena puštena je na kućno lečenje, mada joj je skrenuta pažnja da povede računa i pokuša da živi mirnije jer bi svaki sledeći napad ove vrste mogao da bude koban.

- Lekari su Šeron pregledali i pustili je kući pri čemu su joj uručili ozbiljan račun – bile su reči njenog portparola koji je opisao glumičino stanje za portal TZM.

Inače, glumica je u nekim ranijim intervjuima opisala svoje napade migrene napominjući kako tada mora čvrsto da veže maramu oko glave, zamrači sobu i liši se svih zvukova. Tada joj smeta čak i okretanje lista papira, ili zujanje nekog insekta.

Napomenula je čak i da u tim momentima ne može da podnese ničije prisustvo, makar to bila i njena deca. Zbog toga je neretko i po deset dana bivala u potpunoj izolaciji, a takve uslove upoređivala je sa tamničenjem. Život glumice Šeron Stoun je uzburkano more neprestano izloženo olujama koje je nemilosrdno šibaju. Ono što je nju snašlo tokom svoje pedeset i četiri godine neko ne bi preživeo ni da na Zemlji obitava više vekova. Uprkos borbama iz kojih je neretko izlazila i kao gubitnik, zgažena i ostavljena, nijednog trenutka nije pomišljala da odustane i iznova je kretala čak i u unapred izgubljene bitke.

Reklame

Ostavite komentar