Seve&Milan: Prljav veš izlazi na površinu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Oct 2012

Otkriven je još jedan razlog zašto je došlo do pucanja velike ljubavi između Severine Vučković i Milana Popovića. Naime, u medije je procurela vest kako srpski kralj bakra nije uvek bio nežan prema pevačici.

Milan i Severina razvod svađa seks

Prema pisanju „Jutarnjeg lista“, biznismen je pre nastupa u Crnog Gori, Severinu navodno izvređao pred celim društvom. Rekao joj je da se neukusno obukla za nastup i prokomentarisao kako liči na Jovanku Broz. Par se nakon toga posvađao, a on je ljutito otišao u Beograd. Izvori bliski pevačici tvrde da je Popović stalno gunđao zbog plača njihovog sina i govorio joj da ode iz prostorije u kojoj je on boravio ukoliko bi mali sin Aleksandar bio nemiran. Osim toga, Milan je želeo da Severina prirodno izgleda pa je prestala da stavlja jaku šminku na lice, a navodno nisu imali intimne odnose nakon Severininog porođaja.
Pevačica je inače već priznala da je njihovoj dvogodišnjoj vezi došao kraj zbog nepomirljivih razlika u njihovim karakterima. Sedmomsečenog sina Aleksandra odlučila je da odgaja kao samohrana majka.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 14/10/2012 at 08:05

    Velika ljubav? Ha, ha, ha, ha…

Ostavite komentar