Skandal: Majka “istukla” Lindzi Lohan

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 10 Oct 2012

U domu problematične glumice morala je da interveniše policija zbog tuče između Lindzi i njene majke. Nije ju tukla po guzi već grebala po rukama i nogama.

Do sukoba je došlo u sredu rano ujutro, kada su se Lindzi i njena majka Dina vraćale iz noćnog provoda. Ranije započetu svađu završile su fizičkim obračunom, a ćerka, navodno, ima nekoliko ogrebotina po rukama i nogama, a stradala je i skupocena narukvica.

Nepoznata osoba je pozvala policiju koja je morala da fizički razdvaja majku i ćerku. Za sada niko nije uhapšen, a policija je još uvek pred domom glumice i njene majke.

Ćerka i majka su se prvo posvađale u jednom njujorškom klubu, gde se Dina pošteno napila i nije želela da ide hotel, već je insistirala da idu u njihovu kuću na Long Ajlandu, kako ne bi morale da plaćaju taksi. Navodno su se svađale i u limuzini na putu do kuće, a kada su stigle počelo je “pesničenje” iz kojeg je Lindzi izvukla deblji kraj.

Iako su ispred ulaza u dvorište lukusne kuće bila i kola hitne pomoći, lekari nisu intervenisali. Policija će naknadno da izda saopštenje.

Reklame

Ostavite komentar