Skandal: Marija gađala Petra pirinčem u “Prvom kuvaru Srbije”

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 19 Oct 2012

Glumica Marija Petronijević napravila je skandal na snimanju rijalitija „Prvi kuvar Srbije”, koji se emituje na Pinku! Kako saznajemo, zgodna crnka se u utorak veče razbesnela kad je član žirija kuvar Petar Gajić iskritikovao njeno jelo, osula je paljbu po njemu, zatim je uz viku prišla do njegovog stola i gurnula tanjir sa hranom na njega!

Iako su svi takmičari pokušali da je smire, besna glumica je nastavila sa uvredama, otišla je do svog radnog stola, uzela punu šaku pirinča i gađala Petra. U razgovoru za “Press” Marija je pokušala da objasni zbog čega ju je Petar izveo iz takta.

- Nisam imala nameru da Gargamela fizički povredim, iako me je po ko zna koji put iznervirao. Burno sam reagovala jer sam bila zaprepašćenja njegovim nepoznavanjem materije, a tvrdi da je profesionalac. Čim je video da je moj suši fenomenalno spremljen i serviran, odmah mu je našao manu. Naime, zamerio mi je to što sam ga umesto u alge uvila u losos. Ubeđivao me je da takav suši ne postoji, iako sam ga lično probala u restoranu – još uvek potreseno priča Marija, i nastavlja:

- Petar je zaslužio svaku reč koju sam tom prilikom izgovorila, jer o mom jelu priča nebuloze. On pogrešnoj osobi soli pamet, komentari na račun mojih kulinarskih veština mu nisu na mestu – tvrdi Petronijevićeva.

Ona ističe da razlog njene burne reakcije nisu poslovni, niti ljubavni problemi.

- Kao pravi profesionalac svoje privatne probleme, kojih inače imam vrlo malo, ostavljam kod kuće. Posao doživljavam ozbiljno, kao i snimanje ovog programa. Ne bi bilo korektno prema ostalim učesnicima da privatne stvari rešavam u studiju – iskrena je Marija, i dodaje da se ne plaši diskvalifikacije, već smatra da će ova epizoda biti najgledanija:

- Ne plašim se diskvalifikacije, jer sam uverena da bi svi u studiju postupili kao i ja. Većina takmičara me je podržala, a ja sam sigurna da će ovo biti najzanimljivija emisija do sad!

S druge strane, Petar kaže da od Marije tek očekuje skandale.

- Marijino ponašanje me odavno ne iznenađuje. Ona je temperamentna devojka, koja će imati još nekoliko ovakvih, a i gorih ispada. Smatram da joj je to loša osobina, ali sve je to sastavni deo ovog šou-programa. Ipak, teško je kada nekome naređujete da radi, vremenski ga ograničite, a posle ga još i kritikujete. Od nje uskoro očekujem da me gađa tanjirom, tiganjem ili metalnim posuđem, ali to važi i za druge takmičare – kroz osmeh kaže Petar, i dodaje:

- Kako emisija bude odmicala, pritisak među takmičarima biće sve veći. Za mene pravi skandali tek predstoje. Oduševljen sam njihovom srčanošću jer to pokazuje da su na pravi način shvatili ozbiljnost takmičenja.

Reklame

Ostavite komentar