Skandal: Potukle se Maja Nikolić i Teodora Baković!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 15 Oct 2012

Maja Nikolić i Teodora Baković već su se potukle! Pevačice i učesnice rijalitija “Srpska posla” dohvatile su se u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji.

Da nije bilo producenata emisije, ko zna da li bi sada imale kožu na licu i kosu na glavi. Te večeri ušle su u raspravu koja je pretila da preraste u krvav obračun. U jednom trenutku Maja je Teodori prosula čašu vina u lice i nazvala je kurvicom, što je mladu pevačicu razbesnelo. Vikala je da će je počupati i tada su se dohvatile. Producenti su ih razdvojili, dok se Đus nije mešao.

“Ta devojka boluje od depresije i to sam joj u lice rekla. Ta bolest se leči. I sama je priznala da pati od toga. Pokušala sam da je posavetujem jer je mlada i neiskusna. Sve je počelo kad nas je na francuskom ogovarala s nekim preko telefona, a nije znala da ja dosta reči razumem. To nisam htela da joj dozvolim”,kaže Maja.
Mlada pevačica koleginici ne ostaje dužna.

“Ta žena je ljubomorna na mene. Ma, ljubomorna je na sve. Krivo joj je što vozim ‘porše’ i što imam skupu garderobu. Posle svađe mi se šlihtala, nudila mi da mi besplatno peva prateće vokale, čak i duet da snimimo. Ma, ne pada mi na pamet. Imam savšrene vokalne sposobnosti i prateći vokali Maje Nikolić mi ne trebaju”, kaže Teodora Baković.

Šteta što svađa u restoranu nije snimljena, jer Pinkovi gledaoci bi sigurno uživali da posmatraju “srpska posla” u izvedbi dve pevačice.

Reklame

Ostavite komentar