Srpska posla: Još jedan u nizu rijaliti programa

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Oct 2012

Pre gotovo dve godine, uživali smo u dogodovštinama VIP Farme. Poznate ličnosti su bacile sve maske i pokazale kako se snalaze u seoskim poslovima, ali ovaj šou nosi puno iznenađenja.

Iako nalik “Farmi” šou “Srpska posla” koji će od danas početi sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, “preti” da ugrozi popularnost prethodnog šoua.

U “Srpskim poslima” VIP ličnosti putuju “oldtajmerom” po Srbiji. Oni zastaju u mestu koje ih privuče i tu borave pet dana. Prve nedelje na putovanje su krenuli reper Đus, kao i pevačice pop muzike Maja Nikolić i Teodora Baković, ali i folkerka Vera Matović. Njihov zadatak je da u tom mestu pronađu najinteresantnije ljude. Najveće gazde, ali i propalice. Najveće ženskaroše, ali i posvađane komšije. Njihova misija je da nakon posete ništa više u tom mestu ne bude isto!
Ovaj veoma zabavni rijaliti šou nastao je na osnovu ideje zaposlenih na “ružičastoj” televiziji.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 02/10/2012 at 10:28

    Pa kada na tleviziji radi svako…. nema onih koji bi p ravili pravi program…. vec svakojake gluposti… zaista je program svih stanica dno dna….za srecu ima satelitskih kanala…pa bar covek nesto da nauci….

Ostavite komentar