Šta priželjkuje Goga Sekulić ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 29 Oct 2012

Kao što je poznato, Goga Sekulić je sa njenom novom pesmom „Disco Love“ ušla u konkurenciju od 150 numera, koje se bore da predstavljaju Švajcarsku na predstojećem muzičkom takmičenju„Evrovizija“. Novi hit popularne pevačice je na engleskom jeziku, a njeni saradnici su poznati tekstopisci Marina Tucaković i Futa.

Goga Sekulić je  istakla da se glasanje na sajtu Eurovisionplattform.sf.tv ( na kome se bira predstavnik “Evrosonga” za Švajcarsku) završava danas. Na tom sajtu glasaju posetioci sajta, ali i stručni žiri.

- Danas se završava presek glasanja. Od 150 numera koje su u konkurenciji, 10 najboljih ulaze u najuži izbor za najbolju pesmu Švajcarske. Za nekoliko dana će biti poznati rezultati. Tih deset najboljih izvođača pevaće u mestu Krojciger, a pobednička pesma će predstavljati Švajcarsku na pesmi „Evrovizije“ – rekla je Sekulićeva za Telegraf.

Pevačica smatra da je njen poduhvat veliki izazov.

- Ako uđem u top 10, očekuje me pravi haos, pošto su za nastup neophodne koreografije i scenski nastup. Za mene je ovo krupan izazov – rekla je Goga Sekulić, koja je istakla da bi predstavljala Švajcarsku na „Evroviziji“, ako pobedi na prestižnom muzičkom takmičenju ove države.

Reklame

Ostavite komentar