Trač ili istina: Lotar Mateus od Marijane traži pare i prezime

Izvor: Kurir
Postavljeno 22 Oct 2012

Lotar Mateus, bivši suprug Marijane Mateus, zahteva od nje da mu vrati 180.000 evra i da više ne koristi njegovo prezime, koje je uzela 2003. godine, kad su stupili u brak! Ona je, navodno, pozajmljivala novac od nemačke fudbalske zvezde nakon razvoda 2009. godine, uz obećanje da će mu dug uredno vratiti.

- Poznato je da su Marijana i Lotar ostali u dobrim odnosima nakon što su se razišli, što su oboje i isticali više puta u medijima. Marijana je imala slobodu da uzme toliku svotu novca, ali uz dogovor da mu ga vrati – kaže naš dobro obavešteni izvor.

Međutim, prolazili su dani, a novopečena kreatorka nije vraćala pozajmljeni novac legendarnom fudbaleru i bivšem treneru fudbalskog kluba Partizan. Naravno, njega je to veoma razljutilo, pa joj je poručio da mu što pre vrati pare. A i prezime! Ali, kako saznajemo, Marijana će mu vratiti prezime samo ako se po treći put uda. S Lotarom nismo uspeli da stupimo u kontakt, pa smo pozvali gospođu Mateus, od koje smo dobili, rekli bismo, očekivani odgovor.

- Glupost. Nemam komentar. To je izmišljena informacija – kazala je Marijana za Kurir.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 22/10/2012 at 13:36

    Sponzorusa!

Ostavite komentar