Zaprošena Nikolina Pišek

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 23 Oct 2012

Biznismen i istoričar umetnosti Vidoje Ristović zaprosio je atraktivnu voditeljku Nikolinu Pišek. I to u beogradskom klubu “Sinema”, gde su nastupali Marina Visković i Nenad Ćeranić. Dok su odjekivali stihovi pesme Sandija Cenova “Žena budi mi ti”, Vidoje je Nikolini zapevao na uvce držeći je čvrsto u svom zagrljaju.

Ona je bila veoma raspoložena i slušala ga sa širokim osmehom. I nekoliko puta je klimnula glavom… Istovremeno, vrlo bliska prijateljica Pišekove kaže za Kurir da je sin Miše Grofa, čuvenog antikvara, pre nekoliko dana poručio “Kartijeov” prsten od belog zlata sa dijamantom iz poslednje kolekcije ovog proizvođača, čija je cena oko 15.000 evra. Nikolina ga još nije stavila, al’ to očekujemo još koliko ove sedmice.
Pošto je muzika bila glasna pa niko iz okruženja nije čuo da li je izgovorila “da”, pozvali smo voditeljku da je pitamo da li je pokretima glavom prihvatila Vidojevu prosidbu.

“Bilo je to veoma lepo veče, a verujte mi da sam sad u momentu zaboravila koje sam pesme čula”, rekla je zagonetno i kroz smeh Nikolina.

A kada smo je priupitali kada će staviti verenički prsten, samo je zahvalila i prekinula vezu.

Reklame

Ostavite komentar