Zbog afere s Kruškom, Aco Pejović imao problema sa suprugom

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 25 Oct 2012

Aco Pejović je za vrlo kratko vreme stekao popularnost, ali mnogi ne znaju da je dugi niz godina pevao po beogradskim restoranima, hotelima i splavovima. Čak je jedan njegov audio projekat prošao nezapaženo u odnosu na pesmu “Neverna” kada mu je krenulo sve nabolje, da ne kažemo “zvezdanije”. 

Za mnoge svoje znance ostao je prizeman, što će reći narodskim žargonom, nije postao ufuran. Posebno je omiljen kod ženske populacije koje mu naprosto, ni dan danas, ne daju mira.

Tako se dešavalo da je imao i bezrlazložnih skandala po pitanju drugovanja sa ženama. Znamo da je Pejović oženjen te ima svoju porodicu do koje mu je, kako često ističe, mnogo stalo. Skandal od pre nekoliko godina a o kome se puno pisalo, vezan za preterano druženje sa voditeljicom Irinom Kruškom, bio sigurno suvišan u životu jer mu je, tada, stvorio i porodičnih problema.

Od tada pa nadalje Aco često ističe da su mu u njegovoj karijeri bilo kakvi skandali, pa i “piskaranja” o ljubavnim aferama suvišni. Voli druženja, ali ona prava.

Iako ponude pristižu sa svih strana, Aco Pejović odbija gotovo sve pozive. U oktobru je dogovorio samo pet nastupa, jer ima puno posla u studiju ali i, kako nam kaže, čuva grlo da bi završio album, koji bi trebao svetlo dana ugledati za od prilike mesec dana.

Tri singla koja najavljuju album “Korak do pakla”, “Između nas” i “Venčanica” su u kratkom periodu postali hitovi, tako da je za očekivati da će album biti vrhunski.

Reklame

Ostavite komentar