Aleksandra Radović peva na albumu Vlade Georgieva

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Nov 2012

Popularni pevač Vlado Georgiev već neko vreme u svom studiju “Barba” radi na pesmama za novi album. Nakon objavljivanja delova numere “Živim sad” i “Reci ne ili reci da”, poznati kantautor otkrio je na svom Tviter nalogu da radi na novom hitu “Daljina”.

“Miksamo pjesmu ‘Daljina’ – LOVE IT… #studiobarba #masterpiece #music”, napisao je najpre Vlado, koji je otkrio i da će u ovoj pesmi imati specijalnu gošću, a to je, ni manje ni više, nego njegova koleginica iz žirija “Prvog glasa Srbije” Aleksandra Radović, koja će pevati prateće vokale.

“Imate jednom da pogadjate ko upravo pjeva back vocals na pjesmi ‘Daljina’ #studiobarba”, a potom je napisao:

“Steta sto nije bila nagradna igra, skoro svi su pogodili. Hvala ti @ALEKSANDRadovic puno, zvuci savrseno!”, prokomentarisao je, a potom i postavio fotografiju na kojoj se vidi njegova koleginica “u akciji”.

Da podsetimo, u nedelju su završena polufinalna takmičenja za “Prvi glas Srbije”, gde je izabrano 13 finalista. Posebno su impresionirale Nevena Božović i Mirna Radulović, koje su svojim izvođenjem numere Kristine Agilere “Hurt” fascinirale i žiri i publiku.

Reklame

Ostavite komentar