Apartmanu ime po Ceci

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 07 Nov 2012

Menadžment hotela „Ramada“ iz Budimpešte nazvao je jedan od svojih VIP apartmana po najvećoj srpskoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović.

Pevačica je početkom jeseni sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom boravila za vikend u ovom hotelu, i dok su deca uživala u vratolomijama jednog od najvećih akva-parkova u Evropi, folk diva je vreme provodila u spa centru hotela. Menadžment „Ramade“ uputio je prošle nedelje Ceci poziv sa željom da je ponovo ugoste, ali ovoga puta u njenom apartmanu, koji će joj biti na raspolaganju kad god poželi.

- Tačno je da će gospođa Svetlana Ražnatović imati svoj apartman u našem hotelu i moći će da ga koristi kada god bude želela – rekla je Zita Ovari, pi-ar hotela, koja kaže da im je Ceca jedna od omiljenih gošći.

Pored srpske pevačice, apartmane u ovom hotelu imaju i Enrike Iglesijas i druge svetske zvezde. Ceca ne krije da joj imponuje to što će jedan od apartmana nositi baš njeno ime.

- Jednom sam bila u ovom hotelu sa svojom decom i oduševili smo se. Nalazi se na svega nekoliko sati od Beograda, a može da parira najboljim svetskim hotelima – rekla je Ceca.

Reklame

Ostavite komentar