Cakana u depresiji !

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Nov 2012

Dragica Radosavljević Cakana poznata je kao osoba kojoj je porodica uvek bila ispred karijere, pa ne čudi da je zbog razdvojenosti od svojih najmilijih postala depresivna!

Naime, kako „Alo!” saznaje od izvora bliskog pevačici, ona je u poslednje vreme toliko tužna što joj se ćerka Maja sa svojom decom preselila u Rumuniju da je smršala pet kilograma!

- Cakanin zet Milan potpisao je sedmogodišnji ugovor za jednu firmu u Bukureštu, gde inače živi već četiri godine. Pošto više nije mogao da izdrži bez supruge i dece Dunje, Uroša i Mirka, a ni oni bez njega, odlučili su da žive zajedno u Rumuniji. Decu je upisao u školu, a supruga Maja se brine samo o njima i kući – kaže naš izvor i dodaje da je Cakana doskora pomagala ćerki u odgajanju mališana, a otkako su se razdvojili, ne prestaje da plače.

- Ona nije mogla ni da pretpostavi da će joj odlazak ćerke i unučića ovoliko teško pasti. Iako je suprug Neša stalno uz nju i pokušava da je oraspoloži, a i prijatelji je teše, ništa ne pomaže – ona stalno plače i skoro ništa ne jede. Ipak, svi se nadaju da će se vremenom navići na ovu situaciju – zaključuje naš sagovornik čije nam je navode potvrdila i sama folkerka.

- Jako teško sam podnela razdvajanje, pogotovo od unuka. Izuzetno sam vezana za njih i ovo je za mene pravi šok. Stalno sam plakala, izgubila sam apetit i pet kilograma, a čak ni učešće i druženje u „Prvom kuvaru Srbije“ nisu mi pomogli da se ugojim. Dok su deca bila u Beogradu, svakodnevno smo se viđali, vozila sam ih od kuće do škole i nazad, družila se i igrala s njima, imala sam lepu obavezu, a onda je preko noći sve to nestalo i naravno da sam osetila prazninu.

Zbog poslovnih obaveza mog zeta, koji radi u Bukureštu, oni su se tamo preselili jer je i njemu porodica nedostajala. Drago mi je da su svi na okupu, ali i ja ću se nekako vratiti u normalu. Za mesec dana već dva puta sam bila kod njih samo da bih ih videla i odmah sam se vratila. Inače, zahvaljujući ovoj modernoj tehnologiji svako veče se čujem sa Majom i decom i tek nakon toga mi je lakše – rekla je Cakana za „Alo!“.

Reklame

Ostavite komentar