Ćazim bacio oko na Cecu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 Nov 2012

Vođu albanskog klana Ćazima Osmania Feliksa dovodili se u vezu sa Natašom Bekvalac a od kako je sa njom prekinuo bacio je oko na još jednu pevačicu. Ovog puta je hteo malo veći zalogaj pa je poželeo Cecu. Veliki deo večeri u Beču na koncertu Svetlane Ražnatović, proveo je snimajući pevačicu a kasnije i poželeo da se sa njom lično upozna. 

- On je zakupio jedan od vip stolova, gde je bio u društvu prijatelja i nekoliko devojaka. Naručio je nekoliko flaša šampanjca i dok su njegovi prijatelji razgovarali, Ćazim je opčinjeno gledao u Cecu i zajedno s njom pevao sve njene hitove. Posebno je bio oduševljen kada je Ražnatovićeva počela da peva Đurđevdan. Tada je, a potom i u više navrata kasnije, mobilnim snimao našu pevačicu i njen nastup -rekao je izvor i dodao:

- Kada je Ceca završila nastup odmah se uputila u bekstejdž, gde je bio postavljen veliki sto za večeru, a tamo se već nalazio i Ćazim. Međutim, Ceca je otišla u svlačionicu i šminkernicu, gde je provela narednih pola sata odmarajući i razgovarajući sa ćerkom i saradnicima. Bivši Natin dečko strpljivo je čekao da se njegova omiljena pevačica pojavi, a potom je zamolio organizatore da ih upoznaju i slikaju se zajedno. Ceca je, kao što bi i sa svakim svojim obožavaocem postupila, pozirala, a Osmani joj je udelio bezbroj komplimenata, na šta se ona samo osmehnula i zahvalila. On je potom napustio prostor u kom je bila večera, a pevačica je nastavila druženje sa ćerkom i prijateljima.

Na kraju svi srećni i svi zadovoljni, a kako će Nata reagovati kada sazna da njen bivši dečko muva njene koleginice?

Reklame

1 komentar

  1. HUREMII said on 19/11/2013 at 13:58

    Iako je FELIKS ,NEMA OCI ZA BACANJE ,NEMOJTE VISE KOMPROMITOVATI COVEKA ,AKO bOGA ZNATE!

Ostavite komentar