Ceca Ražnatović ostavila pušenje

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 09 Nov 2012

Folk zvezda Ceca Ražnatović ostavila je cigarete posle 20 godina! Pevačica ne krije da je bila strastveni pušač i otkriva da je odlučila da se odrekne ovog poroka jer ne želi više da ugrožava svoje i zdravlje dece Veljka i Anastasije.

Ceca za Press kaže da je na predlog prijateljice Ane Bekute prešla na elektronske cigarete.

- Posle mnogo godina odlučila sam da cigaretama kažem zbogom. Čvrsto sam rešila da se odreknem ovog poroka i pre dva dana od Ane Bekute dobila sam elektronsku cigaretu, koja pomaže pušačima da se reše duvana. Za sada mi dobro ide, nadam se da ću izdržati i definitivno se rešiti tog poroka – kaže Ceca.

Ražnatovićeva otkriva da je još 2007. godine, neposredno pred veliki beogradski koncert na Ušću, ostavila cigarete, zbog čega se i ugojila, ali se nakon tog spektakla vratila ovom poroku.

- Pred koncert na Ušću ostavila sam pušenje na četiri meseca, zbog čega sam i „nabacila” nekoliko kilograma. Tada nisam dugo izdržala i ponovo sam propušila, ali sada sam istrajna u svojoj odluci. Svesna sam koliko pušenje ugrožava i moje i zdravlje moje porodice, zato sam čvrsto rešila da više nikad ne zapalim cigaretu. Neću više da trujem i sebe i porodicu – kaže Ceca.

Reklame

Ostavite komentar