Dača Ikodinović šeta devojku Vlade Mandića

Izvor: Kurir
Postavljeno 03 Nov 2012

Danilo Ikodinović uplovio je u novu romansu, i to s Novosađankom Marinom Drašković. 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, vaterpolista i manekenka u vezi su tek nešto više od mesec dana, ali i za tako kratko vreme Dača je bukvalno odlepio za atraktivnom Sosom.

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u Dačinoj kafani „Tako je suđeno“ i od tog trenutka se doslovce ne razdvajaju. Dača se odmah zaljubio. Nije mu smetala ni činjenica da je Marina bila u vezi s njegovim drugom Vladom Mandićem. Toliko je opčinjen njome da je bez ikakvih problema pristao da ugasi i svoj profil na Tviteru, a svi znamo da je baš on od svih naših javnih ličnosti bio jedan od najaktivnijih na pomenutoj društvenoj mreži. Njoj je zasmetalo što je sve i svašta komentarisao u svojim tvitovima, što se mnogima zamerio, pa je poželela da ga malo obuzda. On joj je ispunio želju bez pogovora – navodi naš odlično obavešten izvor.

Inače, Kurir je prvi u leto 2011. godine objavio Marininu fotku s Mandićem, na kojoj se vidi kako šetaju Starim gradom u Budvi. Baš kao što i ovoga puta objavljujemo prvi da je atraktivna manekenka u ljubavi s Danilom.

U više navrata pokušali smo da se čujemo sa Ikodinovićem, ali ostao je nedostupan na sve brojeve poznate našoj redakciji.

Reklame

1 komentar

  1. koka said on 06/11/2012 at 23:34

    to se zove vrzino kolo

Ostavite komentar