Džej Lo oduševila fanove

Fotke postavljene 20 Nov 2012


Latino pop pevačica Dženifer Lopez održala je koncert u Kombank areni pred oko 18.000 fanova, među kojima je bio znatan broj srpskih “džet-setera”. Za oko sat i po vremenakoncerta, Džej Lo je otpevala 21 pesmu, na oduševljenje fanova, koji su zajedno sa njom pevali svaki stih.

Oko 20.30 sati, Džej Lo je izašla na scenu i, nakon što ju je publika pozdravila ovacijama, započela je prvi deo koncerta. Tema je “Glamur starog Holivuda”, a publika je već na prve taktove hita iz 2005. godine “Get Right” zavrištala. Usledile su pesme poput “Love Don’t Cost A Thing” i “Waiting for tonight”, kojih se seća i starija publika, kao i “I’m Into You”, koju je latino pevačica otpevala prošle godine.

Poznata po tome što od svih svojih koncerata pravi performanse, ona je hit iz 1999. godine “Waiting for Tonight” otpevala na maloj beloj platformi, koja se kretala po bini. Sve vreme strajanja koncerta pevačica je skakala sa jednog kraja bine na drugi i pozdravljala publiku, nakon čega je dobijala još veće ovacije.

Lopezova je otvorila drugu tematsku celinu koncerta, sa temom “Povratak u Bronks”, a na sceni se pojavila u bokserskom ringu iz kojeg je izašla u drugom kostimu pevajući najnoviji singl “Goin’ In”. Pesmama ”All I Have” i “Ain’t It Funny” ženski deo publike, pogotovo malo starije, “vratila” je u školske klupe.

Ja sam samo obična devojka iz Bronksa. Ne verujte ovom sjaju i blještavilu. Obična sam devojka iz Nju Jorka, daleko od kuće – rekla je Džej Lo a zatim zapevala ” I’m real” i “Jenny From The Block”.

U pauzi između drugog i trećeg dela publika je uživala uz spot za pesmu “Baby I Love U”.

Dosta je ovih ljubavnih stvari, dajte malo fanka – rekla je Dženifer i započela treći deo spektakla.

Ređala je pesme poput “Hold It, Don’t Drop It”, a zatim miks pesama “I’m Glad”, “Brave” i “Secretly”. Zatim je usporila ritam pesmom “If U Had My Love”, a onda i srceparajućim performansom uz pesmu “Until It Beats No More”, dok je na velikom video bimu iza nje išao slajd šou fotografija i video snimaka nje i njenih četiri godine starih blizanaca, kako se igraju.

Poslednji deo žurke, koja je trajala sat i po vremena, otvorila je pesmom iz 2000. godine “Let’s Get Loud”. Zatim je publika uživala u hitovima “Papi” i pesmu kojom se Džej Lo spektakularno “vratila” na veliku svetsku džet set scenu “On the Floor”. Koncert se završio planetarnim hitom “Dance Again”, kada joj se na sceni pridružio njen dečko Kasper Smart.

Iako su pesme trajale kraće nego u radijskoj varijanti, a ozvučenje nije bilo sasvim na nivou ovakve zvezde, publika je sa koncerta otišla zadovoljna. Osim tinejdžerki i devojaka, spektaklu latino pevačice prisustvovala je i srpska pevačica Ceca Ražnatović sa svojom decom, zatim estradno-politički par Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, kao i doskorašnji verenik hrvatske pevačice Severine, Milan Popović.

Foto: Tanjug/AP

Izvor: telegraf.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar