Dženifer Lopez odseda u predsedničkom apartmanu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 18 Nov 2012

Latino diva Dženifer Lopez, koja će nastupiti 20. novembra u beogradskoj “Kombank areni”, boraviće u luksuznom hotel “Metropol Palas”, saznaje Telegraf. Naime, popularna pevačica je pre mesec dana od organizatora koncerta u Srbiji “Skaj mjuzika” tražila da joj pošalju spisak hotela, kao i privatnih vila na Dedinju, ali se pre tri dana ipak odlučila da odsedne u predsedničkom apartamnu hotela “Metropol”.

Kako saznajemo, Dženifer je sa svojim menadžmentom pažljivo pregledala sve hotele i odlučila se za “Metropol”. Za nju i njenu porodicu je spreman predsednički apartamn od 140 kvadrata, koji ima salu za sastanke i veliki đakuzi u kupatilu. Ispred aprtmana biće postavljeno specijalno obezbeđenje, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 belih ruža kako je Dženifer zahtevala.

Inače, ovaj apartman hotela “Metropol”, koji je nedavno renoviran, a u kojem su odsedala imena poput Sofije Loren, Elizabet Tejlor, Luja Armstronga, Kirka Daglasa i Roberta de Nira, dizajnirala je kompanija “MKV” iz Londona. Džej Lo će u aprtamanu čekati i napitak “Antikilogram 6 u 1″, koji je specijalno proizveden za nju, a koji će koristiti i tokom nastupa – navedeno je u “Skaj mjuziku”.

Reklame

Ostavite komentar