Hed Kandi: Glamurozni seksi spektakl u Beogradu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 29 Nov 2012

Jedna od najglamuroznijih žurki na svetu, “Hed Kandi”, prvi put stiže u Beograd i to 20. decembra u bar “Brankow”. Ova seksi disko senzacija iz Londona redovno se održava na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Ibice do Las Vegasa, pa se u “Brankowu” očekuje pravi spektakl.

“Hed Kandi” je poznat po spektakularnim koreografijama na svojim žurkama, pa će u skladu s tim i “Brankow“ biti specijalno dekorisan 20. decembra. Tom prilikom ceo klub će biti “presvučen” u bele nijanse, a sprema se i više iznenađenja kad su efekti u pitanju.

Ovaj prestižni muzički, modni i parti brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstvalja romantičnu vrstu disko hausa. Na žurkama uvek di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista, pa će se takav miks desiti i u “Brankowu”. Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, “Hed Kandi” je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi, Australiji, Dubaiju, Hong Kongu, Manili, Rio De Ženeiru..

Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija i albuma i brojnih drugih projekata, a već sada se zna da prvi dolazak ovog luksuznog brenda u Srbiju neće biti i poslednji. Beograd će stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem i Amsterdamom, pošto će se ove eksluzvne žurke u “Brankowu“ ubuduće održavati dva puta godišnje, po jednom na zimu i proleće.

Reklame

Ostavite komentar