Hitna pomoć u Prvom glasu Srbije

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 05 Nov 2012

Kandidati „Prvog glasa Srbije” koji nisu propali kroz rupu, njih 170, došli su u Dom Vojske Srbije gde su pokušali da prođu još jednu prepreku i uđu među 36 koji će se kroz radionice boriti za ulazak u duele. Imali su po 30 sekundi da ubede žiri da bi trebalo da prođu dalje. Tako je strašna trojka: Vlado, Aleksandra i Mare, izabrala po 12 kandidata.

- Trudiću se da u mojoj grupi budu što umerenije osobe, one s kojima se može raditi i koje su spremne i na poraz – rekao je Vlado.

Odmah posle raspodele, takmičari su otišli u hostel, gde su ih u sobama čekali muzički zadaci. Neočekivano, problem je napravila jedna od kandidatkinja iz Vladove grupe, kojoj se nije dopala raspodela soba, kao ni cimerke, jer je želela da bude sa nekim od muških kandidata. Tina je odmah sutradan demonstrativno napustila takmičenje, pa je šansu dobila Maja Milovanović, koja je za dlaku ispala prethodnog dana. Neki od kandidata su u toku noći osetili simptome stomačnog virusa, pa je bilo pod znakom pitanja da li će nastaviti takmičenje. Najlošije se osećao bitbokser Nikola Planka, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć. Posle svih turbulencija, došlo je vreme za izlazak pred žiri.

- Kod mene ne postoji: ne mogu, neću i ne znam – odlučno je rekla Aleksandra Radović svojoj grupi, dok je Mare naglasio da od njih pored talenta očekuje i kolegijalnost.

- Dokažite da sam u pravu, da sam izabrao najbolje kandidate! – bodrio je on svoje učenike.

Neki su kiksnuli: zaboravili su tekst, pa je bilo neizvesno i napeto. Drugi su imali performanse, treći i koreografije… Bilo je mnogo iznenađenja, ali je svaki od mentora uspeo da se izbori sa teškim zadacima i da odabere one koji su najviše napredovali i pokazali da zaslužuju da se takmiče za laskavu titulu.

Reklame

Ostavite komentar