Ivana Elektra: Snežani Dakić su pornićare u glavi

Izvor: poznati.info
Postavljeno 19 Nov 2012

Ivana Elektra uzvratila sočnim prozivkama Snežani Dakić, koja je umesto njenim imenom nazvala Karmen Elektrom. 

Naime, dok je išao prilog jedne od devojaka koje su se takmičile, ona je iz svog ormana izvadila jaknicu koju je kreirala Ivana Elektra. To je i naglasila. Potom su usledili komentari žirija. Snežana Dakić bila je kritična kao i uvek, pa je umesto Ivana Elektra, rekla Karmen Elektra, gde je kazala da je jakna od te dizajnerke prekratka. Ivana je to pratila, pa je popularnoj voditeljki uputila prozivku na fejsbuku.

- 0:18-om devojka kaze jakna Ivane Elektre,tj kreacija što i jeste a na 0:26 Snežana Dakić spominje Carmen Elektru???Gluvoća ili joj pornićara u glavi?Ja svoje jakne,u svojim krugovima uspesno radim i prodajem vec 2 godine i USKORO REVIJA JAKNI IVANE ELEKTRE,posle 2 uspesne revije vesa!U to ime SHIVELI!

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 20/11/2012 at 09:22

    U ovoj i ovakvoj Srbiji, svako moze biti VIP, a jos gore svako moze biti sve sto pozeli! Dizjnerke, glumice, pevacice……niko nije video ni dana skole…..Jeste da je talenat osnovna stvar….ali po ovome sto rade ove kvazi dizajnerke, je ocigledno da ima mnogo toga sto ne znaju…..a da stvar bude jos gora, nemaju ni talenta! Nikada  mi nije bilo jasno….zasto ljudi imaju utisak da je najlakse  postati umetnik u Srbiji? Svuda u svetu je ova disciplina vrlo cenjena jer se zna da je talenat dar  od boga… jedino ovde hiper pojava “umetnika” je apsulutno DEVALVIRALA umetnost! Ovo je vise nego strasno!Ovu Elektru pamtim po nekim halterima i nekom uzasnom autfitu…..i kome ona sada kreira….????????????

Ostavite komentar